Играйте отсега до септември
Операция „Хидра“ включва чисто нови събития. Неочаквани обрати на класическите игрални правила в набор от нови и завръщащи се обществени карти, които са достъпни за неангажиращ и съревнователен режим. Но това не е всичко! Цяла кампания с мисия за пазител. „Монета от операцията“, позволяваща подобряване до новото диамантено ниво. „Оперативен дневник“ с класации за приятели. Възможността да се сдобиете с допълнителен опит. Падане на оръжия от операцията и чисто новият сандък от операция „Хидра“!
Представяме събитията от операция „Хидра“
Безплатни за всички играчи
Вземете 5,99 $
пълен достъп
Кликнете и вижте какво е включено!
Събитията от операция „Хидра“ са уникални игрални режими, които са достъпни в продължение на една седмица. Има три събития от операция „Хидра“: „Военни игри“, „Поддръжник“ и „Оръжеен експерт“. Тези събития са достъпни за всички CS:GO играчи. Също така, притежателите на пропуск за пълен достъп в операция „Хидра“ ще са способни да придобиват допълнителен опит и постигат напредък към подобрена монета и падане на артикули. Връщайте се всяка седмица, за да видите какво ново има!
ПОДДРЪЖНИК
Подложете своето приятелство на изпитание в бърз 2 срещу 2 мач до най-добри от 16 рунда на CS:GO карти с една зона за бомбата. Почувствайте натиска на напрежението и не подвеждайте своя поддръжник!
ОРЪЖЕЕН ЕКСПЕРТ
Колко са задълбочени оръжейните познания и опита Ви? Играйте 5 срещу 5 мач до най-добри от 30 рунда с неочакван обрат. След като веднъж купите оръжие, не можете отново да направите същата покупка до края на мача. Координирайте се с отбора си, изтощете вражеските оръжейни ресурси и опитайте да запазите достъпни своите най-добри опции!
Отборни припаси: 4
Купете това оръжие веднъж в мач
Изпитайте своето умение
„Поддръжник“ и „Оръжеен експерт“ включват отделни класове на умение, които са ексклузивни за тези игрални режими. Печелете мачове и вижте докъде ще стигнете!
Текущ съревнователен
клас на умение в „Хидра“
ВОЕННИ ИГРИ
Впуснете се в мач, включващ уникални обрати на класическото игрално преживяване! А в края на мача дайте вот за пускането на следващата „Военна игра“.
Тежък щурмови костюм
Играйте неангажиращи рундове за обезвреждане на бомбата с помощта на нов брониран костюм, достъпен за в менюто за купуване. Подобно на танк ще направите самоуверено настъпление, докато си проправяте път през вражеската територия. Подгответе се да сте центъра на вниманието!
Само изстрели в главата
Тренирайте прицелването си в смъртоносен мач, където важат само изстрелите в главата. Гарантира, че ще увеличите своя процент за изстрели в главата до 100%.
Ловци и колекционери
След всяко убийство се падат войнишки плочки. Работете с отбора си, за да съберете вражеските и възвърнете своите. Действията Ви бележат точки за Вашия отбор, така че работете съвместно и се стремете към победа!
Муш, муш, шок
Приемете ситуацията искрено и лично в тази наелектризирана „Военна игра“. Разполагайки само с нож и специален презареждащ се Zeus (както и всякакви гранати, които можете да си позволите), ще трябва да имате страхотни умения за борба на близко разстояние, така че да победите.
Летящият разузнавач
Основана на любим сред почитателите режим, тази „Военна игра“ намалява гравитацията и повишава точността. Докато сте въоръжени само с SSG08, нож и бързите Ви рефлекси, ще трябва да се възползвате от прикрития и висока подвижност, за да повалите врага!
Дисциплина на спусъка
Отделете нужното време и се прицелвайте внимателно. Ще поемате щети при всеки пропуснат изстрел. Концентрирайте се над перфектната точност или подмамвайте враговете Ви да пропускат своите изстрели, а след това ги довършете с гранати. Търпеливите ще бъдат възнаградени.
КАРТИ ОТ ОПЕРАЦИЯТА
Играйте четири нови и три завръщащи се карти, създадени от общността в седмичните събития на „Хидра“ или чрез обичайното търсене на мачове за неангажиращи и съревнователни режими.
 
ПОДОБРЕТЕ СВОЯТА ОПЕРАЦИЯ
Закупете пропуска за пълен достъп и се сдобийте с тези функции в операция „Хидра“.
5,99 $
 щ.д.
Монета от операция „Хидра“
Монетата от операция „Хидра“ се изобразявана навсякъде, където е показан аватара Ви. Печелете звезди от операцията чрез завършване на мисии и участие в събития от „Хидра“, за да я подобрявате от бронзово до сребърно, златно и чисто новото диамантено ниво!
Дневник за операция „Хидра“
Дневникът за операция „Хидра“ разкрива историята на игрите Ви, докато тя трае. Видим е само за Вас. Чрез него можете да проверявате своите съревнователни игри. Получавате достъп до мисиите за пазители и виждате как сте съпоставени спрямо приятелите Ви в класацията.
Кампания за „Пазител“
Обединете се с приятел и защитете света от „Феникса“ в тази нова предизвикателна кооперативна кампания. Изиграйте мисиите спрямо собственото Ви темпо и придобивайте опит като пазители, за да получите звезди и падане на оръжия от операцията.
Оръжеен сандък от операция „Хидра“
Сандъкът от операция „Хидра“ включва нов набор с окраски за външния вид на оръжията, създадени от общността, а редките специални артикули са ръкавици. Събирайте сандъци, като участвате в събития от „Хидра“. Всяка втора звезда в операцията, която печелите посредством събития от „Хидра“, ще Ви носи неин сандък.
Оръжия от операцията
Печелете звезди в операцията, като завършвате мисии за пазител и участвате в събития от „Хидра“. По протежението на кампанията ще получавате оръжия от колекциите: „Cobblestone“, „Cache“, „Overpass“, „Боговете и чудовищата“, „Изгряващото слънце“ и „Работилницата на автоджамбазите“.
ЧЗВ за операцията


Как да участвам в операция „Хидра“?

Операция „Хидра“ ще протече в рамките на 18 седмици, включвайки игрални режими и преживявания, които са безплатни за всички CS:GO играчи. Също така са достъпни допълнителни функции с пропуск за пълен достъп в операция „Хидра“.

Тази операция позволява на всички CS:GO играчи да участват безплатно в събитията от „Хидра“. Те представляват специални игрални режими и преживявания, които са достъпни на триседмичен ротационен период през цялата операция. Освен това всички CS:GO играчи ще са способни да пускат седемте карти от операцията в режимите „Съревнователен“, „Неангажиращ“ и „Смъртоносен мач“.

Ако разполагате с пропуск за пълен достъп в операция „Хидра“, получавате достъп до: монета от операцията (позволяваща подобряване до новото диамантено ниво); оперативен дневник, който следи съревнователните Ви статистики и позволява да сравнявате своя напредък с този на Вашите приятели; падане на оръжия и сандъци от операция „Хидра“; както и кампания с мисии за пазители, които могат да бъдат завършени спрямо собственото Ви темпо.


Как да подобря своята монета от операция „Хидра“?

Подобрявайте своята монета от „Хидра“ като печелите звезди в операцията. Монетата може да бъде подобрявана от бронзова до сребърна (5 звезди), златна (18 звезди) и диамантена (25 звезди).

С цел да спечелите звезди, завършвайте мисии за пазители в кампанията или събитията от операция „Хидра“. Така съответно ще придобивате опит като пазители или такъв от събитията. Ще печелите звезда от операцията за всеки 2 000 придобит опит като пазители (до 7 звезди) и 2 000 такъв от събития (до 18 звезди).


Как да придобивате опит като пазители или такъв от събитията?

Когато завършите мисия за пазители, ще печелите съответен опит. Можете да преигравате дадена мисия, колкото често искате, но печелите опит като пазител от нея само веднъж.

Можете да печелите опит от събития, като участвате в седмичните такива през операция „Хидра“. Всеки играч започва с ограничено налично количество от 2 000 опит за събития. То се увеличава с по 2 000 опит всяка седмица (до 36 000 опит). Можете да се сдобиете с наличния опит от събития наведнъж или постепенно с течение на времето. Не се притеснявайте, ако сте пропуснали няколко седмици или сте започнали по-късно. Всеки играч може да придобие еднакъв максимум опит от събития.


Какво са събитията от операция „Хидра“?

Всяка седмица операция „Хидра“ преминава през ротация от поредица събития. Те предлагат уникално игрално преживяване и са достъпни за всички CS:GO играчи през цялата операция. Можете да се присъедините към дадено събитие чрез панела „Операция „Хидра“ в главното меню. Ако разполагате с пропуск за пълен достъп в операция „Хидра“, ще имате възможност да придобивате опит от събитията.

Има три седмични събития: „Поддръжник“, „Оръжеен експерт“ и „Военни игри“. „Поддръжник“ и „Оръжеен експерт“ са съревнователни режими с опашка за търсене на мачове и собствени класове на умение. А „Военните игри“ са режими, в които можете да влизате/излизате, предлагащи уникални обрати на установени игрални преживявания. Едно от тези три събития ще бъде активно всяка седмица.


Как да играя „Поддръжник“?

С цел да играете „Поддръжник“, ще Ви е нужен партньор. Стартирайте лоби за „Поддръжник“, като кликнете върху иконата на събитието в главното меню и поканете няколко приятели или се присъединете към публично такова. Ще бъдете напаснати в една от текущите карти на ротацията срещу играчи от сходен клас на умение. Съответният такъв за „Поддръжник“ е специфичен към този игрален режим и се определя от записаните такива мачове.

Като приемете мач за „Поддръжник“, Вие се съгласявате да изиграете цял съревнователен мач. При изоставяне ще получите съревнователно изчакване.


Как да играя „Оръжеен експерт“?

С цел да играете „Оръжеен експерт“, кликнете върху иконата на събитието в главното меню стартирайте ново лоби за „Оръжеен експерт“ или се присъединете към публично такова. Ще бъдете напаснати в дадена предварително зададена карта срещу играчи от сходен клас на умение. Съответният такъв за „Оръжеен експерт“ е специфичен към този игрален режим и се определя от записаните такива мачове.

Като приемете мач за „Оръжеен експерт“, Вие се съгласявате да изиграете цял съревнователен мач. При изоставяне ще получите съревнователно изчакване.


Как да играя „Военни игри“?

С цел да играете „Военни игри“, кликнете върху иконата на събитието в главното меню и ще се присъедините към сървър, който има редица възможни такива. Всяка „Военна игра“ предлага уникален обрат на установено игрално преживяване. Играчите могат да дават вот за пускането на следващата „Военна игра“. Консултирайте се с екрана при зареждане или таблото с резултати в играта за подробности относно правилата при сражение за тази „Военна игра“.


Как да играя мисия за пазител от операция „Хидра“?

С цел да играете мисия за пазители, Вие или някой приятел трябва да има пропуск за пълен достъп в операция „Хидра“. След като е създадено лоби относно мисия за пазители и сте се присъединили към него, лидерът му може да избере всяка от своите достъпни такива чрез оперативния дневник. Нови мисии за пазители се отключват, веднага щом предходната такава бъде завършена.

Ако разполагате с пропуск за пълен достъп в операция „Хидра“, ще получавате заслуги при завършването на мисия за пазители, дори когато тя не е отключена в дневника Ви.


Мога ли да преигравам мисии за пазител от операция „Хидра“?

Да. След завършването на дадена мисия за пазител, можете да я преигравате колкото често искате. С цел да го сторите, посетете картата за кампания „Хидра“ в оперативния Ви дневник и изберете завършената мисия. На класацията за приятели към дадената такава ще се показва най-високият Ви резултат от нея.


Как да се сдобия с падане на оръжия и сандъци от операция „Хидра“?

Всеки път, когато съберете достатъчно опит от събитие, за да се сдобиете със звезда, ще получавате артикул. Той ще се редува между сандък и оръжие от операция „Хидра“. Освен това, всеки пък, когато съберете достатъчно опит като пазители, за да се сдобиете със звезда, ще получавате падане на оръжие от операцията.

Ако сте се сдобили с обичайно падане на артикул в мача, където сте спечелили звезда, завършете друга игра, за да получите този от операцията. Падащите се оръжия в операцията ще идват от следните колекции: „Cobblestone“, „Cache“, „Overpass“, „Боговете и чудовищата“, „Изгряващото слънце“ и „Работилницата на автоджамбазите“.

Могат да бъдат спечелени падания на общо 16 оръжия и 9 сандъка от операция „Хидра“, като завършвате мисии за пазители и участвате в събития.