Játszd mostantól egészen szeptemberig
Az Operation Hydra vadiúj Operation Hydra eseményeket vonultat fel: csavarokat a klasszikus játékszabályokhoz, amik új és visszatérő közösségi pályákon játszhatók könnyed és versengő módokban. És ez nem minden: tartalmaz egy teljes Védelmező küldetés-hadjáratot, egy Operation Érdemérmet, ami az új Gyémánt szintig fejleszthető, egy műveleti naplót barátranglistával, lehetőséget extra TP szerzésére, Operation fegyverdobásokat, valamint a vadiúj Operation Hydra Ládát!
Bemutatkoznak az Operation Hydra események
Ingyenes minden játékosnak
5,99$-ért teljes
hozzáférést ad
Kattints ide, hogy lásd, mi van benne!
A Hydra események egyedi játékmódok, amik alkalmanként egy hétig érhetők el. Három Hydra esemény van: Hadijátékok, Szárnysegéd és Fegyverszakértő. Ezek az események minden CS:GO játékosnak elérhetők. Továbbá, az Operation Hydra teljes hozzáférés belépő tulajdonosainak lehetőségük lesz extra TP-t szerezni és előrehaladást tenni, hogy fejlesszék Érmüket és tárgydobásokat kapjanak. Gyere vissza minden héten, hogy megnézd az újdonságokat!
SZÁRNYSEGÉD
Tegyétek próbára barátságotokat egy gyors 2 a 2 elleni, 16-ból a legjobb meccsen a CS:GO egy bombahelyes pályáin. Nagy a nyomás, de ne hagyd cserben szárnysegédedet!
FEGYVERSZAKÉRTŐ
Milyen nagy a fegyverrepertoárod? Játssz 5 az 5 elleni, 30-ból a legjobb meccset egy csavarral: ha megveszel egy fegyvert, nem veheted meg újra azon a meccsen. Dolgozz össze csapatoddal, fogyasszátok ki az ellenséget a készletéből, és próbáljátok nem ellőni legjobb lehetőségeiteket!
Csapat készlete: 4
Vedd meg meccsenként egyszer
Teszteld ügyességed
Mind a Szárnysegéd, mind a Fegyverszakértő külön versengő ügyességcsoporttal rendelkezik, amik kizárólag e játékmódokhoz tartoznak. Nyerj meccseket, és nézd meg, meddig jutsz!
Jelenlegi Hydra versengő
ügyességcsoportod
HADIJÁTÉKOK
Ugorj be a klasszikus játékmeneten felül egyedi csavarokat felvonultató meccsbe! A meccs végén szavazhatsz a következő Hadijátékra.
Nehéz támadóöltözék
Játssz könnyed bombahatástalanítási köröket egy új páncélruha segítségével, amit a vásárlási menüben lehet megvenni. Merész belépővel tankként fogsz átgázolni az ellenség területén. Készülj fel, mert mindenki rád fókuszál majd!
Csak fejlövések
Gyakorold a célzást egy csak fejlövésekkel operáló deathmatch-ben. Garantáltan 100%-ra nő a fejlövés-százalékod.
Vadászok-gyűjtögetők
Minden ölés dögcédulát dob: dolgozz össze csapatoddal az ellenség dögcéduláinak begyűjtésére, és sajátjaitok visszaszerzésére. Akcióitok pontokat érnek csapatotoknak, szóval fogjatok össze és törjetek győzelemre!
Döf Döf Ráz
Ismerd meg közelebbről az ellenséget ebben a felvillanyozó Hadijátékban. Csupán késsel és egy speciális, újratöltődő Zeusszal felszerelkezve (meg gránátokkal, ha futja rá), szuper közelharci szakértelemre lesz szükséged a győzelemhez.
A Repülő Felderítő
Ez a közönségkedvencen alapuló Hadijáték lejjebb veszi a gravitációt és feltekeri a pontosságot. Csupán egy SSG08-cal, egy késsel és gyors reflexekkel felszerelkezve használd ki a fedezékeket és a mozgékonyságot, hogy leszedd az ellenséget!
Ravaszfegyelem
Ne siesd el, célozz gondosan: minden elhibázott lövéstől te sebződsz. Koncentrálj a tökéletes pontosságra vagy hajszold bele hibákba az ellenségeket, majd végezd ki őket gránátokkal. A türelem győzelmet terem.
OPERATION PÁLYÁK
Játssz négy új és három visszatérő közösség készítette pályát a heti Hydra eseményeken vagy a hagyományos meccskeresésben könnyed és versengő módban.
 
FEJLESZD AZ OPERATIONT
Vegyél teljes hozzáférés belépőt, és megkapod ezeket az Operation Hydra funkciókat.
5,99$
USD
Operation Hydra Érdemérem
Operation Érdemérmed bárhol megjeleníthető, ahol az avatárod látszik. Küldetések teljesítésével és Hydra eseményeken részt véve Operation Csillagokat szerezhetsz, hogy Bronzról Ezüstre, Aranyra, és a vadiúj Gyémánt szintre fejleszd!
Operation Hydra napló
Operation Hydra naplód az Operation alatti játékodat összegzi, és csak neked látható. Megnézheted benne versengő játékaid statisztikáit, hozzáférhetsz Védelmező küldetéseidhez, és összehasonlíthatod eredményeidet barátaidéval a ranglistán.
Védelmező hadjárat
Fogj össze egy baráttal, és védjétek meg a világot a Phoenixtől ebben a kihívást jelentő új együttműködő hadjáratban. Játsszátok végig a küldetéseket saját tempótokban, és szerezzetek Védelmező TP-t, hogy Operation Csillagokat és Operation fegyverdobásokat kapjatok.
Operation Hydra Láda
Az Operation Hydra Láda egy új közösség készítette fegyverfestés szériát tartalmaz, a ritka különleges tárgyak pedig kesztyűk. Gyűjts ládákat Hydra eseményeken részt véve: az ezeken keresztül megszerzett minden második Operation Csillag után Operation Hydra Ládát kapsz.
Operation fegyverek
Szerezz Operation Csillagokat Védelmező küldetések tejesítésével és Hydra eseményeken részt véve, közben pedig fegyvereket kapsz majd a következő Operation Gyűjteményekből: Cobblestone, Cache, Overpass, Istenek és Szörnyetegek, A Felkelő Nap és Szerelőműhely.
Operation GyIK


Hogyan vehetek részt az Operation Hydrában?

Az Operation Hydra 18 hétig tart majd, és minden CS:GO játékos számára ingyenes játékmódokat és élményeket, Operation Hydra teljes hozzáférési belépővel rendelkezőknek pedig extra funkciókat tartalmaz.

Ebben az Operationben ingyenes: Minden CS:GO játékos játszhat a Hydra eseményeken, amik az Operation ideje alatt, háromhetes váltásban elérhető különleges játékmódok és élmények. Továbbá, minden CS:GO játékos játszhat a hét Operation pályán versengő, könnyed és deathmatch játékmódokban.

Ha van Operation Hydra teljes hozzáférési belépőd, hozzáférést fogsz kapni egy Operation Érdeméremhez (ami az új Gyémánt szintig fejleszthető), egy műveleti naplóhoz, ami összegzi versengő statisztikáidat, és segítségével összehasonlíthatod teljesítményedet barátaidéval, Operation fegyverdobásokhoz és Operation Hydra Ládákhoz, valamint egy Védelmező küldetés-hadjárathoz, amit saját tempódban teljesíthetsz.


Hogyan fejleszthetem az Operation Hydra érmemet?

Operation Hydra Érmedet Operation Csillagok szerzésével fejlesztheted. Az érem Bronzról Ezüstre (5 csillag), Aranyra (18 csillag) és Gyémántra (25 csillag) fejleszthető.

Csillagok szerzéséhez teljesíts Védelmező küldetéseket a Hydra hadjáratban, vagy végy részt Hydra eseményeken, hogy Védelmező vagy Esemény TP-t kapj. Csillagot minden 2000 Védelmező TP után (legfeljebb 7-et), illetve minden 2000 Esemény TP után kapsz (legfeljebb 18-at).


Hogyan szerezhetek Védelmező TP-t és Esemény TP-t?

Védelmező küldetés teljesítésekor Védelmező TP-t fogsz kapni. Annyiszor játszhatod újra a Védelmező küldetéseket, ahányszor csak akarod, de egy küldetésért csak egyszer kaphatsz Védelmező TP-t.

Esemény TP-t a heti Hydra eseményeken részt véve tudsz szerezni. Minden játékos korlátozott, 2000 elérhető Esemény TP-mennyiséggel kezd, mely mennyiség 2000 TP-vel nő hetente (legfeljebb 36 000 TP-ig). Az elérhető Esemény TP-t megszerezheted egyszerre, vagy szép fokozatosan. Ne aggódj, ha kihagytál néhány hetet vagy később kezdted: minden játékosnak ugyanakkora lesz a maximális Esemény TP-je.


Mik a Hydra események?

Az Operation Hydra minden hetén egy sor esemény váltja egymást. A Hydra események egyedi játékmenetet kínálnak és elérhetők minden CS:GO játékosnak az Operation során. Eseményhez a Főmenü Operation Hydra paneljén csatlakozhatsz. Ha van Operation Hydra belépőd, Esemény TP-t is szerezhetsz.

Három heti esemény van: Szárnysegéd, Fegyverszakértő és Hadijátékok. A Szárnysegéd és a Fegyverszakértő meccskereséses versengő módok saját ügyességcsoportokkal, míg a Hadijátékok ki-/belépős élmények, egyedi csavarokat kínálva a hagyományos játékmenettel szemben. Minden héten e három esemény egyike lesz aktív.


Hogyan játszhatok Szárnysegédet?

Hogy Szárnysegédet játszhass, társra lesz szükséged. Nyiss Szárnysegéd várót az eseményikonra kattintva a főmenüben, és hívj meg barátot, vagy csatlakozz egy nyilvános Szárnysegéd váróhoz. Az éppen váltakozó pályák egyikére kerültök majd hasonló ügyességcsoportú ellenfelekkel szemben. Szárnysegéd ügyességcsoportod ehhez a játékmódhoz kötődik, és Szárnysegéd meccseid eredményei alapján van megállapítva.

Egy Szárnysegéd meccs elfogadásával beleegyezel egy teljes meccs lejátszásába és az elhagyásáért versengő eltiltást fogsz kapni.


Hogyan játszhatok Fegyverszakértőt?

Hogy Fegyverszakértő meccset játszhass, kattints az eseményikonra a főmenüben, és nyiss új várót vagy csatlakozz egy nyilvános Fegyverszakértő váróhoz. Egy előre meghatározott pályára kerülsz majd hasonló ügyességcsoportú játékosokkal szemben. Fegyverszakértő ügyességcsoportod ehhez a játékmódhoz kötődik, és Fegyverszakértő meccseid eredményei alapján van megállapítva.

Egy Fegyverszakértő meccs elfogadásával beleegyezel egy teljes meccs lejátszásába és az elhagyásáért versengő eltiltást fogsz kapni.


Hogyan játszhatok Hadijátékokat?

Hogy Hadijátékokat játszhass, kattints az eseményikonra a főmenüben, és olyan szerverhez fogsz csatlakozni, amin a különféle lehetséges Hadijátékok érhetők el. Mindegyik Hadijáték egyedi csavart nyújt a hagyományos játékmenettel szemben, a játékosok pedig szavazhatnak, hogy melyik Hadijátékot szeretnék játszani a következő meccsen. Az adott Hadijáték bevetési szabályainak részleteit a betöltőképernyőn vagy a játékbeli eredménytáblán láthatod.


Hogyan játszhatok Operation Hydra Védelmező küldetésen?

Hogy Védelmező küldetéseket játszhass, neked vagy egy barátodnak rendelkeznie kell egy Operation Hydra teljes hozzáférési belépővel. Miután létrehoztatok egy Védelmező küldetés-várót, és csatlakoztatok hozzá, a várószoba-főnök kiválaszthatja bármelyik elérhető Védelmező küldetést műveleti naplójából. Új Védelmező küldetések egy előző küldetés teljesítésekor oldódnak fel.

Ha van Operation Hydra teljes hozzáférési belépőd, akkor is bejegyzésre kerül az adott Védelmező küldetés teljesítése, ha a te naplódban még nem oldódott fel.


Újrajátszhatom a Hydra Védelmező küldetéseket?

Igen, egy Védelmező küldetés teljesítése után annyiszor játszod újra a küldetést, ahányszor csak akarod. Küldetések újrajátszásához keresd fel a Hydra hadjárattérképet műveleti naplódban, és válassz ki egy teljesített küldetést. A legmagasabb pontszámod lesz megjelenítve az adott küldetés barátranglistáján.


Hogyan érdemelhetek ki Operation Hydra fegyver- és ládadobásokat?

Valahányszor elég Esemény TP-t szerzel egy Operation Csillaghoz, kapni fogsz egy tárgyat, ami felváltva Operation Hydra Láda vagy Operation fegyverdobás lesz. Továbbá, valahányszor elég Védelmező TP-t gyűjtesz egy Operation Csillaghoz, kapni fogsz egy Operation fegyverdobást.

Ha hagyományos dobást érdemeltél ki a meccsen, amikor csillagot szereztél, játssz le egy másik meccset, hogy megkapd Operation tárgyadat. Az Operation fegyverdobások a következő Operation Gyűjtemények egyikéből fognak esni: Cobblestone, Cache, Overpass, Istenek és Szörnyetegek, A Felkelő Nap és Szerelőműhely.

Összesen 16 Operation fegyverdobást és 9 Operation Hydra Ládát lehet szerezni Védelmező küldetések teljesítésével és eseményeken való részvétellel.