Participă la operațiunea Riptide! Aceasta vine cu noi hărți, un sistem de misiuni care a primit modificări semnificative, noi modalități de a juca modurile de joc pe care le preferi, de la listele de căutare private, până la meciurile competitive de scurtă durată, dar și multe altele! Finalizează-ți misiunile săptămânale pentru a obține diverse recompense, precum agenți noi, colecții de arme, abțibilduri și ecusoane brodate.

Monedă a operațiunii ce poate fi îmbunătățită

În fiecare săptămână, vei primi un nou set de misiuni pe care le poți finaliza în orice ordine dorești. Finalizează misiuni pentru a obține stele în modurile Casual, Competitiv, Danger Zone și Guardian.

Listă de căutare privată

Propriul tău meci privat Premier pe serverele Valve. Adună-ți prietenii (și prietenii acestora)!

Lista privată de căutare a jucătorului

Cu ajutorul codului generat de un jucător pentru o listă de căutare, un grup de prieteni se poate confrunta într-un meci Premier pe serverele Valve. Fă pereche cu un prieten, formează o echipă sau caută un meci de unul singur și lasă sistemul de matchmaking să se ocupe de restul.

Listă de căutare privată pentru grupurile Steam

Fiecare grup Steam are un cod pentru lista de căutare privată pe care doar membrii acestuia îl pot accesa. Astfel, grupurile Steam au posibilitatea de a-și găzdui propriile meciuri private Premier pe serverele Steam. Sau creează un grup Steam pentru cercul tău de prieteni și utilizează instrumentele existente pentru grupurile Steam pentru a gestiona statutul membrilor, purta discuții, realiza anunțuri sau a planifica evenimente. Găsește un grup Steam deja existent sau creează unul nou.Choose your rewards

Folosește-ți stelele pentru a obține recompensele dorite. Printre recompensele operațiunii se află agenții nou-nouți, precum echipa CT Seal „Scafandri miliari” și jandarmeria franceză, dar și teroriștii din Războiul de Gherilă. Printre noile obiecte se numără cutia operațiunii Riptide, patru colecții noi de arme, două colecții de abțibilduri cu tematica operațiunii și ecusoane brodate cu operațiunea.

NOI TIPURI DE MISIUNI

Sistemul de misiuni a primit modificări semnificative în cadrul operațiunii Riptide.

Croiește-ți propria cale

Vânători de comori, misiuni cu graffiti și multe altele. Finalizează misiunile din setul tău de misiuni în orice ordine pentru a progresa.

Întrece-te până la sfârșit

Nu te opri. Parcurge o serie de obiective pentru a-ți finaliza misiunea.

În căutarea unei provocări

Progresează încet și sigur sau finalizează-ți misiunea mai rapid, îndeplinind o condiție specială!

Noi modalități de joc

Operațiunea Riptide îți oferă noi modalități de a juca modurile de joc pe care le preferi. De la meciuri competitive de scurtă durată până la meciurile de tip Deatmatch „echipă vs echipă”, există ceva pentru toate gusturile!Scut de protecție

Cea mai bună ofensivă este o apărare bună. Oferă-le coechipierilor tăi șansa de a lupta cu ajutorul scutului de protecție, disponibil în prezent pentru CT pe hărțile cu ostatici din modul Casual în cadrul categoriei „Arme grele” din meniul de cumpărare.

Meciuri scurte

Vrei să joci un meci după regulile modului competitiv, dar nu ai suficient timp pentru un meci mai lung? Cu ajutorul meciurilor de scurtă durată, te vei putea bucura de experiența oferită de meciurile competitive 5v5 în cadrul unui meci mai comprimat în care se joacă maxim 16 runde, durata medie a acestuia fiind de 25 de minute.


Deathmatch – Fiecare pe cont propriu

Uneori ai nevoie doar de niște ținte pentru a-ți etala abilitățile de trăgător. În modul Deathmatch de tip „fiecare pe cont propriu”, chiar și coechipierii tăi sunt inamici. Păzește-ți spatele!

Deathmatch – Echipă vs echipă

Cooperați pentru a fi prima echipă care realizează 100 de ucideri.


Oferă grenade

Singura lecție mai bună decât cea de a învăța cum să folosești utilitarele este aceea de a învăța să împarți cu ceilalți. Grenadele pot fi acum oferite de jucători în majoritatea modurilor de joc.

Mai multe schimbări de joc

Arme - M4A1-S cauzează acum mai multe răni la nivelul trunchiului, iar Deagle-ul cauzează mai puține. De asemenea, dacă te numeri printre cei care preferă să utilizeze două arme simultan, avem vești bune. Dual Berettas sunt acum mai ieftine!

Modificări aduse hărților - Jucătorii nu mai au vizibilitate către culoarul din mijloc din baza T pe Dust 2. Serios!

Demolition și Arms Race - Modul de joc Demolition a primit câteva ajustări pentru a avea un ritm mai rapid, iar progresul armelor din modul Arms Race a primit și acesta unele modificări (de asemenea, vei primi injecții atunci când ești pe val). Experimentează schimbările!

Hărțile operațiunii Riptide

Choose your rewards

COLECȚIA DE AGENȚI RIPTIDE

Noii teroriști din Războiul de Gherilă se confruntă cu noua echipă CT SEAL „Scafandri militari” și noii agenți din jandarmeria franceză. Vizionează videoclipurile în care sunt prezentați agentul din Războiul de Gherilă, Crasswater și Comandantul Frank „Wet Sox” Baroud din echipa SEAL de scafandri militari.

Guerrilla Warfare | Crasswater The Forgotten

Master Agent

Fostul căpitan Navy Seal, Crasswater, a fost luat prizonier de teroriștii din Războiul de Gherilă (Guerrilla Warfare – GW) în timp ce se afla la datorie în Orientul Mijlociu în anii ’90. De-a lungul anilor de detenție, patriotismul său și mantra „nimeni nu este lăsat în urmă” au fost date uitării, ajungând să urască amarnic tot ceea ce avea legătură cu SUA. Crasswater a devenit cea mai valoroasă resursă a GW, aducând disciplina și organizarea militară într-o grupare de rebeli haotici. În ultimii anii, Crasswater a dezvoltat noi celule GW într-o serie de locații secrete din America Centrală.

„Doar încă o floare de nu-mă-uita.”

Guerrilla Warfare | „Medium Rare” Crasswater The Forgotten

Master Agent

Fostul căpitan Navy Seal, Crasswater, a fost luat prizonier de teroriștii din Războiul de Gherilă (Guerrilla Warfare – GW) în timp ce se afla la datorie în Orientul Mijlociu în anii ’90. De-a lungul anilor de detenție, patriotismul său și mantra „nimeni nu este lăsat în urmă” au fost date uitării, ajungând să urască amarnic tot ceea ce avea legătură cu SUA. Crasswater a devenit cea mai valoroasă resursă a GW, aducând disciplina și organizarea militară într-o grupare de rebeli haotici. În ultimii anii, Crasswater a dezvoltat noi celule GW într-o serie de locații secrete din America Centrală.

„Doar încă o floare de nu-mă-uita.”

Guerrilla Warfare | Vypa Sista of the New Revolution

Master Agent

Rebelă notorie, Vypa stăpânește la perfecțiune arta improvizării. S-a născut în sărăcie și, împreună cu cele unsprezece surori ale sale, a trebuit să se descurce singură de la vârsta de șapte ani. Atacurile efectuate de Vypa de una singură împotriva dictaturii militare din țara sa au fost așa de devastatoare, încât armata a considerat că are de-a face cu o mică grupare. Într-unul dintre atacuri, Vypa a confundat o tabără de antrenament pentru trupele Războiului de Gherilă (GW) cu un avanpost guvernamental. La puțin timp de la efectuarea manevrei sale celebre „Lovește și fugi” și-a dat seama de greșeala făcută, dar nu înainte de a-l lega de un copac pe Căpitanul Crasswater, amenințându-l cu un cuțit. Impresionat și un pic înspăimântat, Crasswater a recrutat-o pe Vypa și pe surorile sale în Războiul de Gherilă. Ele sunt acum responsabile pentru toate misiunile din junglă ale GW și de campaniile de „sensibilizare la adresa guvernului”.

„Nu-ți fie frică, sunt doar eu.”

Guerrilla Warfare | Elite Trapper Solman

Superior Agent

În timp ce se relaxa într-o vacanță scurtă, dar scumpă, pe o insulă izolată din Marea Caraibilor, Solman a fost luat ostatic într-o zi toridă de vară de către infamul Război de Gherilă (GW). Auzindu-și răpitorii discutând despre împărțeala banilor aferenți răscumpărării, Solman și-a negociat propria eliberare în schimbul altor trei ostatici aduși în decurs de 24 de ore. Așa a și făcut, înarmat numai cu bani, șarm și un talent de orator rezervat doar celor mai cumpliți lideri sectanți de pe planetă. Șocați de lipsa sa de empatie față de ceilalți turiști și de abilitatea sa de a furniza constant „unități pentru răscumpărare” (adică oameni), GW i-au oferit lui Solman un loc în rândul lor. Primind cel mai mare procent din banii de răscumpărare dintre toți membrii GW, Solman a câștigat jocul înainte ca acesta să fi început măcar.

„Ai nevoie doar de trei lucruri pentru a ieși dintr-o încurcătură: bani, șarm și o armă încărcată.”

Guerrilla Warfare | Arno The Overgrown

Superior Agent

Fost campion de box la categoria grea, Arno The Overgrown a fost descoperit în peștera unde locuia de către trupele de ambuscadă ale Războiului de Gherliă (GW). De-a lungul anilor, Arno a devenit expert în supraviețuire și vânător de animale mari, fiind capabil să supraviețuiască în sălbăticie pentru o perioadă nedeterminată, dispunând numai de o suliță cu vârf de piatră și un cuțit de vânătoare bine ascuțit. Zvonurile cu privire la prezența sa s-au răspândit prin satele din jur, atrăgând atenția trupelor de gherilă. Dornici să profite de abilitățile inegalabile ale lui Arno în materie de vânătoare și luptă, GW a încercat, în van, să-l scoată pe Arno din habitatul lui. Asta până când l-au amenințat că nu-i vor mai aduce plăcinte cu brânză abia scoase din cuptor în fiecare lună.

„Nu singurătatea te omoară, ci lipsa plăcintelor cu brânză.”

Guerrilla Warfare | Col. Mangos Dabisi

Exceptional Agent

Chiar din tinerețe, Col. Mangos Dabisi s-a format și a promovat în armata ugandeză. Și-a încheiat cariera militară după ce a fost lăsat la vatră pentru o abatere disciplinară rară, deoarece își intimida subordonații cerându-le să-l plătească pentru a-i lăsa să doarmă noaptea. S-a dovedit că un somn bun noaptea reprezenta de fapt lipsa unor răni provocate intenționat de Dabisi însuși. Statura impozantă și abilitățile militare ale lui Dabisi au determinat trupele Războiului de Gherilă (GW) să-l recruteze. Făcând mereu abuz de forță și trebuind să fie ținut în frâu, Dabisi își merită reputația de o adevărată forță în cadrul GW.

„Banii sau viața. Tu alegi.”

Guerrilla Warfare | Trapper

Exceptional Agent

Ageri și nevăzuți, reprezentând spaima oricărei armate organizate, membrii trupelor de ambuscadă sunt rareori văzuți înainte de a-și face simțită prezența.

„Te vânăm.”

Guerrilla Warfare | Trapper Aggressor

Distinguished Agent

Abili și experimentați, membrii trupelor de ambuscadă și agresiune fac dovada unei eficacități redutabile în ceea ce privește capturarea și sechestrarea turiștilor. Acești specialiști în tactici de gherilă în junglă și zone mlăștinoase nu dau nicio speranță echipelor de salvare care îi caută.

„Promite-le aer condiționat și ceai rece. Merge de fiecare dată.”

SEAL Frogman | Skipper Frank „Wet Sox” Baroud

Master Agent

Mereu primul pe punte și ultimul care o părăsește, Cmdr. Frank Baroud face parte din a treia generație SEAL și este al doilea scufundător de luptă care a primit medalia Crucea Marinei; „Ochelari” a fost prima. Te poți baza pe Baroud să rezolve cele mai complicate conflicte subacvatice și de la sol, așa cum a făcut-o atunci când a dezamorsat câteva mine amplasate într-o rețea de peșteri inundate de sub o ambasadă a SUA. Baroud atribuie meritele realizărilor sale atenției minuțioase la detalii de care dă dovadă. Atunci când viața ta depinde de echipamentul pe care-l porți, o simplă greșeală poate fi fatală. Datorită atenției la detalii a fost supranumit „Șosetă umedă”.

„Verifică de două ori. Apoi și a treia oară. Și mai verifică încă o dată.”

SEAL Frogman | Skipper Davida „Goggles” Fernandez

Master Agent

Posesoare a unei capacități de scufundare demne de un mamifer marin, Cmdr. Fernandez își poate încetini bătăile inimii până la un nivel nedetectabil și se poate strecura printre sistemele de apărare aflate în întuneric, în ape înghețate sau la adâncime. Și-a perfecționat potențialul acvatic alături de abilitățile militare și de trăgător de elită. I s-a spus „Ochelari” după ce un glonț a lovit-o în ochiul stâng, sau ar fi putut-o face, dacă „Șoseta umedă” nu i-ar fi adus aminte „pentru ultima oară” să-și ia echipamentul de protecție. În ciuda faptului că uneori e cam uitucă, Cmdr. Fernandez este unul dintre cei doi scafandri SEAL de elită care au fost decorați cu Crucea Marinei pentru operațiuni subacvatice secrete.

„Liniștește-te, inimă.”

SEAL Frogman | Lieutenant Rex Krikey

Superior Agent

Locotenentul Krikey este omul ideal pentru operațiunile de luptă din junglă și zonele mlăștinoase. Acest lucru nu este de mirare, întrucât experiența sa cu reptilele de mici și mari dimensiuni l-a ajutat de nenumărate ori să scape cu viață împreună cu camarazii săi scafandri de luptă.

„Sunt doar un superprădător căruia îi place să întâlnească alți superprădători.”

Gendarmerie Nationale | Chef d'Escadron Rouchard

Master Agent

Născută în sânul unei familii aristocrate, Rouchard s-a înrolat în Jandarmeria Națională Franceză cu prima ocazie pentru a evita înmatricularea într-un pension pentru fete faimos din Elveția. Ca aspirantă, Rouchard și-a impresionat rapid superiorii, excelând la strategiile ofensive și negocierile pentru eliberarea ostaticilor, dar mai ales la luptele cu arme albe. După câteva promovări, a ajuns să fie cunoscută drept „Le Couteau” („Cuțitul”), deși unii ar putea spune că acest lucru se datorează faptului că uneori dă replici tăioase. Azi, Rouchard este chemată atunci când situația este fără ieșire.

„E doar o zgârietură.”

Gendarmerie Nationale | Chem-Haz Capitaine

Superior Agent

Aflat în fruntea operațiunilor de combatere a riscurilor chimice și biologice din zonele locuite, căpitanul Chem-Haz din Jandarmeria Națională Franceză joacă un rol cheie în cadrul organizației. Recunoscut pentru punerea în practică a unei operațiuni reușite de evacuare a tuturor civililor dintr-un aeroport național în atacul infam cu gaz sarin din 1997, căpitanul Chem-Haz reprezintă simbolul vigilenței și al calmului.

„Nu uita să respiri.”

Gendarmerie Nationale | Sous-Lieutenant Medic

Exceptional Agent

Medicii din Jandarmeria Națională Franceză au dobândit o reputație binemeritată pentru abilitățile de a salva vieți folosind orice le stă la îndemână. De la defibrilatoare improvizate la medicina specifică junglelor sau tirurile de acoperire, medicii jandarmi îți asigură spatele indiferent de situație.

„E mai bine să previi decât să tratezi.”

Gendarmerie Nationale | Officer Jacques Beltram

Exceptional Agent

Ofițer cu multe distincții în cadrul Jandarmeriei, Beltram a primit Legiunea de Onoare pentru că a luat locul unui ostatic și a combătut amenințările teroriste în mod repetat. Beltram este un erou, un tată celibatar și un iubitor de ciocolată pe pâine la orice oră a zilei.

„Ne facem meseria.”

Gendarmerie Nationale | Aspirant

Distinguished Agent

Sublocotenenții jandarmeriei sunt cadeți bine antrenați din poliția militară care au sarcina de a oferi asistență pentru operațiunile de luptă din mediul rural. Majoritatea sunt mai mult decât dornici să aibă parte de acțiune pe teren.

„C'est la vie.”

The Professionals | Bloody Darryl The Strapped

Superior Agent

Înainte de a fi liderul bandei de spărgători „Profesioniștii”, Sir Bloody Darryl era cunoscut doar ca Bloody Darryl. A rămas același psihopat prietenos din vecini în sensul adevărat al cuvântului. Nu e chiar australian, după cum zic australienii.

„O să le dau un pic de țaca-paca.”

SWAT | Lieutenant „Tree Hugger” Farlow

Exceptional Agent

Nimeni nu știe mai bine ca Farlow cum să aprecieze operațiunile de luptă care necesită protecție solară, loțiuni contra țânțarilor și arme de asalt M4A4.

„Nu-i grozav să stai la căldurică?”

Brazilian 1st Battalion | Primeiro Tenente

Distinguished Agent

Specializați în lupta de supraviețuire în operațiuni în junglă, soldații din batalionul brazilian nr. 1 își ascut cuțitele pe malul atotputernicului Amazon.

„Iubim surprizele.”

NZSAS | D Squadron Officer

Distinguished Agent

Extrem de periculoși și acționând extrem de secret, ofițerii SAS petrec mulți ani perfecționându-și abilitățile în misiunile de infiltrare, eliberare de ostatici și – STRICT SECRET – misiuni care nu pot fi divulgate publicului.

„Cine îndrăznește, câștigă.”

Elite Crew | Mr. Muhlik

Distinguished Agent

Un „consultant în achiziții” deosebit de eficient.

„Pot obține ceea ce-ți trebuie.”

Cutie Riptide

Cutia cu arme Riptide dispune de 17 finisaje pentru arme realizate de comunitate și include cuțite Gamma Doppler drept obiecte speciale rare!

Desert Eagle | Ocean Drive by kiku
AK-47 | Leet Museo by Oscar
SSG 08 | Turbo Peek by K A S I and Sparkwire
Glock-18 | Snack Attack by Sparkwire and 2Minds
MAC-10 | Toybox by (SIC)
M4A4 | Spider Lily by Strenson and emu
MP9 | Mount Fuji by Khan and puchara
Five-SeveN | Boost Protocol by Pet3D and dre
FAMAS | ZX Spectron by SHADOW
MAG-7 | BI83 Spectrum by cimota and MultiH
XM1014 | Watchdog by Zaphk and OniLolz
USP-S | Black Lotus by moonfighter and Ariata
PP-Bizon | Lumen by Boaz
MP7 | Guerilla by BASBAY
G3SG1 | Keeping Tabs by Debski
Dual Berettas | Tread by Teo~ and VisHomin
AUG | Plague by mara_der and hexeth

Colecția de abțibilduri Riptide

Personalizează-ți armele cu cele 14 abțibilduri cu tematica operațiunii.

M4A4 | The Coalition by SLIMEface
Glock-18 | Gamma Doppler
FAMAS | Meltdown
MAC-10 | Propaganda by Sparkwire
USP-S | Whiteout
CZ75-Auto| Syndicate by SLIMEface
AWP | POP AWP
P2000 | Space Race
MPD-SD | Autumn Twilly
NOVA | Red Quartz
Desert Eagle| Sputnik
M4A1-S | Fizzy POP
SSG 08 | Spring Twilly
AUG | Amber Fade
UMP-45 | Full Stop
Tec-9 | Safety Net
R8-Revolver| Blaze
AWP | Desert Hydra by 2minds
Desert Eagle | Fennec Fox by 2minds
MP5-SD | Oxide Oasis
AUG | Sand Storm by Chemical Alia
Glock-18 | Pink DDPAT
XM1014 | Elegant Vines
SG 553 | Desert Blossom
M249 | Humidor
MP9 | Music Box
USP-S | Purple DDPAT
P90 | Verdant Growth
CA75-Auto | Midnight Palm
FAMAS | CaliCamo
Dual Berettas | Drift Wood by Chemical Alia
SSG 08 | Prey
MAC-10 | Sienna Damask
MAG-7 | Navy Sheen
PP-Bizon | Anolis
P250 | Drought
AK-47 | Gold Arabesque
SSG 08| Death Strike by Graff
UMP-45| Fade
MAC-10 | Case Hardened
M4A4 | Red DDPAT
USP-S | Orange Anolis
Galil AR | Amber Fade
G3SG1 | New Roots
Nova | Quick Sand
P250 | Black & Tan
M249 | Midnight Palm
Five SeveN | Withered Vine
MP9 | Old Roots
AUG | Spalted Wood by Chemical Alia
Sawed-Off | Parched
MP7 | Prey
SG 553 | Bleached
P90 | Desert DDPAT
R8 Revolver | Desert Brush
M4A1-S| Imminent Danger by SLIMEface
SG 553| Hazard Pay by Nextgenz
Five SeveN | Fall Hazard by SLIMEface
P250 | Digital Architect
MAG-7 | Prism Terrace
Galil AR | CAUTION!
Negev | Infrastructure
Nova | Interlock
P90 | Schematic
AK-47 | Green Laminate
PP-Bizon | Breaker Box
SSG 08 | Carbon Fiber
UMP-45 | Mechanism
Glock-18 | Red Tire
Dual Berettas | Oil Change
CZ75-Auto | Framework
XM1014 | Blue Tire
FAMAS| Faulty Wiring
MAC-10 | Strats

Întrebări frecvente despre Riptide

Ce îmi oferă biletul operațiunii?

Jucătorii care achiziționează biletul operațiunii Riptide vor primi următoarele:

  • O monedă a operațiunii Riptide care poate fi îmbunătățită de la bronz la diamant și poate fi afișată pe profilul tău de CS:GO.
  • Acces la recompensele operațiunii, printre care se numără noii agenți, colecțiile de arme, abțibilduri, cutiile cu arme ale operațiunii Riptide, ecusoane brodate și stimulente de XP.

Cum pot obține stele pentru operațiune?

Poți obține stele pentru operațiune dacă-ți finalizezi setul de misiuni săptămânale sau le poți achiziționa din joc. Fiecare set de misiuni le permite jucătorilor să obțină un număr maxim de stele, acest număr fiind afișat în partea de sus a fiecărui set de misiuni. Nu trebuie să finalizezi toate misiunile pentru a obține numărul maxim de stele aferent fiecărei săptămâni.

Cum pot revendica recompensele operațiunii?

Recompensele operațiunii pot fi revendicate în schimbul stelelor pe care fie le obții finalizând misiuni, fie achiziționându-le din magazin. Dacă ai numărul necesar de stele pentru a revendica o recompensă, accesează magazinul din joc al operațiunii și revendică recompensa dorită.

Cum îmi pot îmbunătăți moneda operațiunii?

Pentru a-ți îmbunătăți moneda operațiunii Riptide, obține stele finalizând misiunile din setul de misiuni săptămânale. Moneda ta va fi îmbunătățită de îndată ce vei obține 33 de stele (argint), 66 de stele (aur), respectiv 100 de stele (diamant).

Există o limită în ceea ce privește numărul de recompense pe care-l pot obține?

Nu. Poți obține câte recompense ale operațiunii dorești, atât timp cât ai suficiente stele. Chiar dacă ai obținut numărul maxim de stele aferent unui set de misiuni săptămânale, poți obține recompense în continuare dacă achiziționezi stele.

Pot juca misiunile fără a deține un bilet?

Pentru a juca misiunile vei fi nevoit să ai fie un cont cu statutul Prime, fie un bilet al operațiunii. Pentru a fi eligibil pentru recompensele operațiunii, trebuie să activezi un bilet al operațiunii pe contul tău. Dacă achiziționezi biletul operațiunii la o dată ulterioară, vei primi stelele aferente misiunilor pe care le-ai finalizat anterior, iar moneda operațiunii va fi îmbunătățită automat dacă sunt îndeplinite criteriile necesare.

Pot oferi cuiva un bilet al operațiunii?

Biletele operațiunii pot fi oferite la schimb după o perioadă de o săptămână de la achiziția acestora. Nu există nicio modalitate de a oferi un bilet al operațiunii drept cadou în momentul achiziționării.

Cum pot juca misiunile?

Dacă ai un cont cu statutul Prime sau biletul operațiunii, pur și simplu apasă clic pe textul misiunii din meniul principal. Jocul va căuta automat un meci pentru tine pentru misiunea dorită. Dacă nu ai un cont cu statutul Prime sau un bilet al operațiunii, nu vei putea finaliza misiunile.

Pe ce perioadă se desfășoară operațiunea Riptide?

Operațiunea Riptide se va încheia pe 20 februarie 2022. Jucătorii vor primi noi seturi de misiuni în fiecare săptămână pentru primele 16 săptămâni ale operațiunii.Pentru informații suplimentare, consultă articolul de asistență al operațiunii Riptide.